Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika - Son Dakika Haberi Manisa Daki Depremlerden Sonra Istanbul Ve Izmir De Sallandi Akdeniz De Sabaha Karsi Bir Deprem Daha Son Dakika Haberler - Marmara denizi'nde tekirdağ'ın marmaraereğlisi ilçesi açıklarında meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika - Son Dakika Haberi Manisa Daki Depremlerden Sonra Istanbul Ve Izmir De Sallandi Akdeniz De Sabaha Karsi Bir Deprem Daha Son Dakika Haberler - Marmara denizi'nde tekirdağ'ın marmaraereğlisi ilçesi açıklarında meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. En az yarım dakika sürdü. Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul, bursa, balıkesir, çanakkale, edirne ve i̇zmir çevre illerde hissedildi.

Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Yerin 11 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi.

Son Dakika Haberi Balikesir De Deprem Oldu Istanbul Da Da Hissedildi Guncel Haberleri
Son Dakika Haberi Balikesir De Deprem Oldu Istanbul Da Da Hissedildi Guncel Haberleri from i13.haber7.net
İstanbul'da saat 14.00'da meydana gelen 5,8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, cep telefon hatları ulaşılamaz hale geldi. Kandilli'den yapılan açıklamaya göre, manisa kırkağaç'ta 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Kandilli, i̇stanbul'un bütün ilçelerinden hissedilen depremin büyüklüğünü 6 olarak duyururken derinliğini 12.6 km olarak açıkladı. Yerin 11 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Marmara denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen kandilli rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Gelen son dakika haberine göre; Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi.

Haber merkezi 24 eylül 2020, 16:40 son güncelleme:

İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. Son dakika gelen bilgilere göre çanakkale'nin ayvacık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 14.00'da meydana gelen 5,8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, cep telefon hatları ulaşılamaz hale geldi. Gelen son dakika haberine göre; Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Bölgesi'nde başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Önceden biraz salladı, sonunda çok kuvvetli sallandı. İstanbul genelinde şiddetli bir şekilde hissedilen sarsıntı büyük paniğe neden oldu. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi.

Depremin şiddetinin 4.8 olduğu açıklandı. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. 10.10.2019 19:55 | son güncelleme: Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi.

Marmara Da Deprem Istanbul Da Da Hissedildi Son Dakika Haberleri
Marmara Da Deprem Istanbul Da Da Hissedildi Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. Verilen bilgilere göre deprem, tekirdağ'a bağlı marmaraereğlisi açıklarında meydana geldi. Son dakika gelen bilgilere göre çanakkale'nin ayvacık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Marmara denizi'nde tekirdağ'ın marmaraereğlisi ilçesi açıklarında meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi.

Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi.

İstanbul'da son dakika deprem oldu! Bölgesi'nde başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu. Deprem bir çok ilçede hissedildi. Depremin şiddetinin 4.8 olduğu açıklandı. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Büyük deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre iller ve i̇stanbul'da da hissedildi. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Marmara denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen kandilli rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi.

Bölgesi'nde başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi. İstanbul genelinde şiddetli bir şekilde hissedilen sarsıntı büyük paniğe neden oldu. Gelen son dakika haberine göre; Deprem, i̇stanbul, i̇zmir, eskişehir, bursa ve aydın'da da hissedildi.

Son Dakika Istanbul Da 3 8 Buyuklugunde Korkutan Deprem Afad Kandilli Son Depremler Son Dakika Haberler
Son Dakika Istanbul Da 3 8 Buyuklugunde Korkutan Deprem Afad Kandilli Son Depremler Son Dakika Haberler from imgrosetta.mynet.com.tr
Haber merkezi 24 eylül 2020, 16:40 son güncelleme: Karadeniz'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi. Son dakika gelen bilgilere göre çanakkale'nin ayvacık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilen deprem için i̇stanbul valiliği herhangi bir hasar ihbarı bulunmadığını duyurdu. İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları.

Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7.

İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilen deprem için i̇stanbul valiliği herhangi bir hasar ihbarı bulunmadığını duyurdu. 10.10.2019 19:55 | son güncelleme: Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Bölgesi'nde başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi. İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. Kandilli'den yapılan açıklamaya göre, manisa kırkağaç'ta 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, i̇stanbul, i̇zmir, eskişehir, bursa ve aydın'da da hissedildi. Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul, bursa, balıkesir, çanakkale, edirne ve i̇zmir çevre illerde hissedildi.

Saat 1637'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi istanbul da deprem. Son dakika haberine göre yalova açıklarında marmara denizinde saat 19.52, 20.04.